perjantai 31. elokuuta 2012

Jos elämä ois helppoo..

Jos joku jaksaa kuvitella, että Au Pairin työ olisi helppoa, niin täältä satelee totuuksia: Se ei ole. Okei, kyllä minä sen tiesin, mutta oikeasti, se ei ole helppoa! Täällä ehkä kirjoittelee erittäin väsynyt, turhaantunut ja ärsyyntynyt Au Pair, mutta nyt tekisi hyvää päästä salille, tai vaikka edes ratsastamaan!

Aamulla vein vanhimman tytön kouluun, ja sen jälkeen Mia katsoi elokuvan. Elokuvan jälkeen hän olisi halunnut katsoa lisää telkkaria, mutta laitoin telkkari kiellon, jos ei mennä puistoon. "I don't go to park, if I can't watch tvshow. JUST ONE SHOW". Mutta minkäs luonteelleni voin, kun sanon ei, se myös tarkoittaa että ei. Istuimme siinä hiljaisuuden vallitessa varmaan puoli tuntia, tai välillä Mia heitti väliin että haluaa katsoa telkkaria, kunnes keksin että "hei, me voidaan käydä sevenelevenissä hakemassa juomat ja ottaa lounas puistoon". Se onneksi innostutti Mian lähtemään, ja meillä olikin todella mukavaa puistossa :).

Puiston jälkeen, Mia olisi yllättäen halunnut katsoa taas telkkaria. Mutta ei, sain hänet yllytettyä leikkimään kellariin, ja loppujen lopuksi leikimme nukkekodeilla (Huh, miten puuduttavaa! Miksei minulla ole enää mielikuvitusta leikkeihin?) varmaan melkein pari tuntia, ennen kuin lähdimme hakemaan Emmaa koulusta.
Haettuamme Emman, alkoikin tytöillä taas jonkun sortin kiistely, mikä nyt on aivan arkipäivää.. Annoin tytöillä pientä syötävää, ja onneksi ne söikin ihan suht hyvin, samalla kun Emma teki läksyt.

Mutta kun Samu tuli kotiin, järkyttävän kokoisen basson kanssa (BASSO? minusta se näyttää ihan sellolta :)) niin huhhuh mikä hälinä alkoi. Mia suuttui kun ei saanut koskea ja itki huoneessaan varmaan tunnin. No, ok. Puoli tuntua. Sam ei basson takia oikein onnistunut keskittymään läksyihin, ja aina kun menin alas, alkoi bassottelu kuulua. Arvatkaa vaan, kenen teki mieli polttaa koko basso! Loppujen lopuksi Samulla meni 2 tuntia tehdä läksyjä, vaikka ne olivatkin melko yksinkertaisia. Kävin varmaan 10 min välein sanomassa että keskity, jätä nyt se basso rauhaan.. Voi elämä. Ja kaikki vain tappeli tänään! Ja kukaan ei kuunnellut. Turhauttaa, kun kukaan ei kuuntele..
 Vaikka tämä Au Pairina olo onkin erittäin hieno ja kasvattava kokemus, miettikää todella onko teillä kärsivällisyyttä hoitaa lapsia..

Voi elämä.. Ja neljää eläintä!








Väsynyt Au Pair kuittaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti