sunnuntai 12. elokuuta 2012

Step Up Revolution

.. On aivan mahtava elokuva! Onneksi nielin ylpeyteni ja lähdin katsomaan kyseistä elokuvaa, vaikka jouduinkin menemään yksikseni. 3D toimi hyvin elokuvassa, ja vaikka ensin ajattelin että, no, onhan tämä hyvä, muttei yhtä hyvä kuin edelliset. Jouduin kylläkin nielemään sanani, sillä elokuva oli kaikkeudessaan ihan yhtä hyvä kuin muutkin Step Upit. Tanssi on vain jotain niin uskomatonta ja kaunista, että en kestä!

 

Kun tulin elokuvista ulos, eksyin. Totta kai (Tohelo ja torvelo...).. Menin siis yllättäen väärästä ovesta, ja koska siinä pirun ostoskeskuksessa pitää olla niin monta ovea, en löytänyt autoa. No, tietysti minä hoksasin, että ainiin, se on sillä toisella ovella, ja porhalsin sisään takaisin, että kierrän rakennuksen sisällä.
Päästyäni oikealle ovelle, kappas.. Ovi oli jo lukossa. Ei voi olla totta, nielen jo vähän itkua ja kipitän takaisin ovelle mistä tulin, ja.. Sekin on lukossa. Olen jo aaaivan paniikissa, Nina ei vastaa puhelimeen ja en pääse mistään pihalle, ja auto on eripuolella rakennusta (kai). En näe sisällä enää ketään, ja juoksen rakennusta ympäriinsä että löytäisin edes jonkun. Sitten näen vartian ja nyyhkytän hänelle (tuskin kuuli, oli toisessa kerroksessa ja ääneni väpätti) "How I get out?" tai jotain. En välittänyt enää että meneekö se oikein, halusin vain pihalle. Vartija tuli alas, ja kerroin missä autoni on, ja hän lähti viemään minua ovelle. Välillä hän katsoi taakseen, kuin miettien että kohta se saa jonkun paniikki kohtauksen tai alkaa itkemään. Raukka ois ollu varmaan itsekin paniikissa sitten. Se vie minut sille ovelle, mistä pääsisin auton luo, menee sivuovelle, painaa kahvasta, ja.. ovi aukeaa.. Eli olisin päässyt ulos, jos olisin kokeillut oikeaa ovea. Voi elämä, ei ole ikinä nolottanut niin paljon. Nyt jo ehkä vähän naurattaa..

mutta.. katsokaa se leffa !

4 kommenttia:

  1. voi ei :DD no onneks pääsit lopulta pihalle! harmittaa ku tähän sun blogiin ei voi ruveta "lukijaksi"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai ei! kyllä mulla on täällä 5 lukijaa, en tiiä, ehkä vaan jotain kusee :)

      Poista
  2. aijaa no voi perse, en löyä mistää sitä nappia :S oon ääliö :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos haluat tähän lukijaks niin voit kopsata ton mun osotteen ja mennä sinne missä on sun muut blogit mitä luet ja laittaa lisää :) sit siihen paat tän mun blogin osotteen, niin sit pääset lukee tätä :D

      Poista