tiistai 14. elokuuta 2012

Suomalaisia herkkuja :)

Eilen posti toi minulle iloisen "yllätyksen", kun äiti oli laittanut minulle kahden kilon paketin :) Ei se nyt ihan täysin ollut yllätys, mutta oli siellä muutama asia, mitä en tiennyt. Paketista löytyi kaksi pussia Panttereita (aaaaaaah.....) ja kaksi pussia salmiakkia (toisen ahmin jo!), kolme lehteä, Cosmopolitan, MeNaiset (jonka jatkiksen lopun haluaisin lukea) ja Annan. Siellä oli myös Nora Robertsin kirja, mm, reseptejä ja väriraesokeria pulliin! Sekä lapsille tietysti muumeja. Ihanaa!
Jos minä nyt saisin itsekin aikaiseksi lähetettyä täältä pakettia.. Olin niin onnellinen eilen, kun sain syödä "pitkästä" aikaa salmiakkia, vaikken suomessa niin paljon välitäkkään kun panttereista, joita yritän säästellä todelliseen hätään.. Tulee varmaan tänä iltana se "todellinen hätä".. Sais tulla useammin tommosia vinkkejä, ja seuraavaan pakettiin voisi tulla (äiti nyt korvat kuulolle!!)
- Villasukat ja lapaset
- Aarrearkku, Ässä mix ja Pantteri karkkeja.. mm. Oikeastaan ikävöin kaikkea Fazeria, täällä on pahaa karkkia :( ja Geishaa.. mm :)






Tänään sitten rohkaistuin, ja tein pullia. Aluksi kaikki meni hyvin, mutta sitten huomasin, ettei taikina kohoa ollenkaan, vaikka oli ollut jo puolituntia kohoamassa. Annoin taikinan kohota lisää ja skypettelin äidille, ja huomasin sitten että hiiva on vanhaa. Kirosin jo, etten leivo enää I_K_I_N_Ä, mutta myöhemmin Nina sanoi ettei se mitään vanhaa ole.. Tiedä sitten, mutta kyllä pullat vöhön kohosi uunissa. Pitäisi opetella käyttämään uunia, sillä pullista tuli ehkä vähän kuivakoita, eikä se voi sulanut pullaan, niinkuin olisi pitänyt? mutta oli ne ihan hyviä, vaikka olikin vähän liian kova pohja.. Kyllä se tästä.. Ehkä, jos vielä uskaltaudun tekee uudestaan pidän vähemmän aikaa, tai jotain ja jätän ne vaaleammaksi :)



En voi sanoa kauhean kauniiksi pulliksi..
Mutta on ne nyt ihan siedettäviä :)

1 kommentti:

  1. Tänään tehtiin lettuja, minä tein taikinan ja Nina paistoi ! nam!!

    VastaaPoista