keskiviikko 29. elokuuta 2012

Let's go to beach.. :)

Tänään jälleen oli lämmin päivä, joten päätin lähteä rannalle, kun vanhemmat muksut oli koulussa ja nuorimmainen mummolassa. Ja ahh, kyllä kannatti. Ranta oli suljettu, eli siellä ei tällä kertaa ollut hyvännäköisiä rantavalvojia, mutta ! ei tarvinnut maksaa! Se jos mikä sai minut hyvälle mielelle, ei tarvinnut miettiä että onko nyt ollut rannalla kuuden dollarin edestä.. Vesi oli ihanan lämmintä ja ilmakin varmaan +30 ainakin :) Pitihän nyt uudet victoria's secretin bikinit korkata myös rannalla ;) Ostin tosiaan 20 dollarilla bikinit Vicistä, siellä oli sale! Tai siis salebikineistä sale :P Oikeasti yhteishinnaksi olisi tullut jotain 65 dollaria, tai enemmän.. Joten hyvää kannatti odottaa, viime viikolla vielä haikailin bikinien perään!











Elämä on ollut kyllä ihmeellisen helppoa nyt, kun isommat lähti kouluun! pienimmälläkin alkaa perjantaina, mutta se on vain puolipäivää :) Olen hakenut Emmaa koulusta, kun bussit eivät vielä kulje, ja pitää mennä jonottamaan ainakin vartiksi, ettei ole ihan hännän päässä.. Ihmeellisiä autojonoja! Toisaalta, jos Suomessa oltas yhtä vastuullisia näiden lasten kans, varmaan tapahtus paljon vähemmän onnettomuuksia. Täällä nimittäin on ihan jokapaikassa ihmisiä, jotka auttaavat lapsia teiden yli ja näyttävät autoille stop merkkiä.. Ehkä hyvä vaan, niitä pieniä ei meinaa nähdä tämän auton ratin takaa!

Olen potenut vähän koti-ikävää täällä. Mutta aina ajoittain se menee ohi, ja on semmonen olo et "helvetti, sinä olet kerrankin saavuttanut jotain, ja voit kerrankin repäistä, mitä hittoa sinä siellä ruikutat". Ja se oikeastaan auttaa. Kyllä minä ehdin sitä Suomea nähdä vielä paljon, ja vaikka kuinka rakastan Suomea, niin on täälläkin vaikka mitä hienoa :)

Listataanpa vaikka (ja nyt ei oteta huomioon ystäviä ja perhettä!) :
Suomi :
- Koivut!
- Ruoka
- Karkit
- Sauna
- Terveellisemmät elämäntavat (jossain määrin..)
- Pääsee ratsastamaan helpommin :)
- Suomen metsät
- Mustikat. Ehdottomasti. Täällä ne on liian isoja. ja mauttomia.

USA :
- Varsinkin Chicago ja New York, ja niiden mahtavat rakennukset!
- Lake Michigan
- Täällä on paljon oravia ja maaoravia <3
- Amerikkalaisten hienot omakotitalot
- Upeita miehiä (tämä olisi varmaan pitänyt olla ekaksi!)
- Omalla tavallaan Amerikkalaisten small talk
- Vesimeloni!

Mutta loppujen lopuksi, Suomi on koti, missä on perhe, ystävät ja oma elämä. Ja se koti kyllä odottaa vuoden verran.

Ps. 8 vk Usassa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti