sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Saturday :)

Heippa :)

Ompas minulla ollut pitkä päivä tännään! Aloitin koulun puoli kymmeneltä aamulla, englannin lausunta kurssin, mikä on ehkä.. liiankin helppoa, mutta siksi se onkin mukavaa ;) On se siinä mielessä avuksi, että me puhutaan siellä paljon ja se auttaa minua rohkaistumaan avaamaan suuni muuallakin..
Kouluun oli melko helppo löytää, vaikka ajoinkin ensin harhaan.. Mutta kun menin luokkaan, siellä oli vain opettaja ja toinen oppilas. Jennifer sanoi, että sinne pitäisi tulla kaksi meidän lisäksi (todella, todella pieni ryhmä), mutta ketään ei saapunut joten me otettiin melko rennosti ja harjoiteltiin joitain vaikeita ääntämisiä ja kerrottiin lähinnä itsestämme, niin opettaja pystyi vähän katsomaan että miten me puhuttiin :) Ihan mukavaa oli, ihan vain keskustellen. Läksyiksikin tuli vain lukemista, joka tosin pitää nauhoittaa ja lähettää opettajalle keskiviikkona. Hmm. Ehkä minä vielä opin joskus puhumaan englantia..:)

Koulun jälkeen tulin kotiin, päästin hullut koirat ulos.. Mabel oli ihan oikeasti hullu. Se vain hyppi minua vasten vaikka joka kerta iskin sen lattiaan. Uudestaan ja uudestaan. Heitin koiran pihalle, huh miten se saa minut välillä raivostumaan!
Lähdin hakemaan toista Au Pairia Lauraa, ja menimme yhdessä Molliin syömään Sofian kanssa : ) Minä otin ylläripylläri hawai pitsan, mutta ei se kyllä kovin hyvää ollut, ananakset olivat ihan liian isoja ja muutenkin.. Mutta ihan.. menetteli :) Join jopa jääteetä, vaikken koskaan ole tykännyt siitä. En ehkä ottaisi kyllä seuraavalla kerralla mutta..
Syönnin jälkeen kiertelimme ostoskeskuksessa, ja voi hyvä jumala, näin ihania kenkiä. Yhdet, mitkä meinasin jopa ostaa, oli polveen asti ulottuvat mokka kengät, mutta ne maksoivat oikealla hinnalla 100 dollaria.. Niissä oli kai 15% alennus, mutten uskaltanut vielä ostaa, ennen kuin olisin varma että onko ne nyt minun (äitiiiiiiiiii, saanko ostaa?). On se kuitenkin vähän kuin viikon palkka.. En tiedä. Ehkä menen huomenna katsomaan uudestaan niitä, ja ostan kuitenkin. heh.
Lähdin vielä käymään Sofian kotona, vaikka minua pelottikin ajella niin tuntemattomia reittejä.. Ajoin tänään jopa moottoritiellä! Ensimmäistä kertaa usassa, vau :) (Suomen ainut kerta olikin unohtumaton..)
Mutta onneksi reitti ei loppujen lopuksi ollutkaan niin tuntematon, pääsin samaa tietä takaisin kotiin, mitä vein lapset leirille :) Päivä oli ihan hauska ja erillainen, ja oli mukavaa viettää saman ikäisten ihmisten kanssa aikaa :)

Tässä vähän eilen ottamiani kuvia rannalta :
 See you soon, then :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti