maanantai 24. syyskuuta 2012

Hello, hello, hello, helloo..

Nyt on kyllä ollut aikamoinen viikonloppu ja viikkokin! Joka päivä ollaan käyty jossakin, ja nyt sen alkaa huomaamaan, väsyttää ihan kamalasti. Se siitä rentouttavasta viikonlopusta ;)

Käytiin siis Niinan kanssa lauantaina ja sunnuntaina down townissa, eli Chicagossa, ja aaah. Minä niin rakastan sitä kaupunkia. Voisin ylistää sitä vaikka kuinka kauan, mutta ehkä te olette kuulleet siitä jo tarpeeksi.. Mutta päästyämme Chicagoon siellä oli taas niin paljon kaikenlaista hulabaloota, vaikka ei sinänsä mitään ohjelmaa ollutkaan. Oli siellä jonkin näköinen "keikka" missä lauloivat jotkut hindut.. Mutta ei me sitä sitten kuitenkaan jääty katsomaan. Eksyttiinkin jopa, kun lähdettiin etsimään seven eleveniä, että saataisiin halpoja juomia. Onnistuimme sekoamaan kaduissa, ja vaikka tiesimme olevamme lähellä keskustaa, ei meillä oikeastaan ollut hajuakaan miten pääsemme pää kadulle. Ja kaiken lisäksi, kun menimme sitten mäkkäriin, kun ei löydetty 7elevenejä, niitä tulikin vastaan kolme kappaletta. Tuli kyllä vähän hölmö olo : ). Sillä reissulla vastaan tuli myös kaksi hiiiirveän pitkää poikaa, joista toinen tuli minua kohti sormi ojossa:
- You. you! Who are you?
- .. What? Why?
- Who are you?
- Amm.. Matleena
- Good
Ja sitten ne jatkoivat matkaansa. Jäi vähän wtf-fiilis, joka on vaivannut hetken, sillä minusta se poika näytti siltä joka tanssi meidän vieressä viime sunnuntaina :).
Mentiin sitten vielä pavulle ja istuttiin muutaman Bulgarialaisen pojan viereen, joille Niina siinä jutusteli, mutta itsellä ei oikein juttu irronnut mihinkään suuntaan, oli kylmä, väsytti ja vähän nälkäkin. Ja nekin lähti sitten siitä, heippaa sanomatta. Heh, huomasi ettei ne kyllä täältä jenkeistä olleet :).
Lähdimme vielä etsimään yhtä juustokakku paikkaa, mutta saimme tietää, että sinne on puolentoista tunnin jonot, joten lähdimme jalat riekaleina takaisin ja menimme Subin kautta kotiin. Käy se niinkin!
Sunnuntaina kävimme vain muutaman tunnin keskustassa, mutta oli siellä ihan mukavaa, vaikka olikin jalat jo valmiiksi kipeät ja vähän väsynyt olo muutenkin. Nukahdin jopa junassa, mikä ei ole lainkaan minun tapaistani :)

Minun kummilapsillani Alfredilla ja Sannilla oli synttärit, onnea minun pienille rakkaille ! Tuli aivan kamala ikävä kaikkia minun pienen pieniä tätitettäviä ! :)
Ja oli mukavaa saada kiitosta lahjoista, jotka lähetin, lapset osaa olla niin onnellisia pienistä asioista <3 Mutta odottakaapahan vaan, kyllä täältä niitä tuliaisia pesee. Minun mussukoille :)

Tommosen hepan kyytiin pitäs kyllä päästä! :)
Ja tuo nimi "hello, hello, hello, helloo.." on kappaleesta, joka soi minun päässäni!

See you soon then :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti