lauantai 29. syyskuuta 2012

Lenkkeilyä Chicagon yössä

Tämä viikko ollaan otettu ihan rauhallisesti, ei olla pahemmin käyty missään. Varmaan levättiin edellistä viikkoa, mikä taas ravattiin vähän jokapuolella.. Mutta ihan mukava taas "vaihteeksi" oli olla taas kotona, ja lapsetkin oli melko helppoja niin että aika iisi viikko!
Ja hyvänä plussana, että minun siskoni tulee ensi viikolla, jei :)
Kävimme kuitenkin perjantai iltana lenkkeilemässä Niinan kanssa, lähdettiin junalla Chicagoon ja käveltiin rantaa pitkin Clybourneen. Se oli ihan mukava reissu, vaikka kyllä siinä varmaan tuli käveltyä yli 10 km, ja loppu matka juostiinkin vielä.. Junalle. Joka sitten meni meidän nokan edestä vastapäisellä raiteella! Kyllä kirosanat lenteli.. Mutta onneksi oli vain tunti odotusta ja meillä meni se ihan rattoisasti ja juna-asemalla odotti meidän Fordi, ettei tarvinnut kävellä enää yhtään enempää:) Tänään sitten uudestaan Chicagoon, en kyllä tiedä, että mitä me siellä tänään tehdään, varmaan katsellaan miehiä ja muuten vaan hengaillaan ;)

Kuvathan yllättäen ovat vähän tärähtäneitä, mutta sille ei voi oikein mitään tuolla pikkukameralla :)

Ja mikä ihaninta, Chicagoon on saapunut nyt syksy! Puut ovat ruskassa ja täällä on niiin kaunista! Ja ilmakin on sellainen, mistä minä tykkään :)
Mabelkin lähti tänään koirakoulutukseen, toivottavasti kahden viikon päästä sitten nähdään hyvin tuloksia! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti