maanantai 10. syyskuuta 2012

Hiljaisia päiviä

Oleilu täällä on muuttunut tavalliseksi arjeksi, joten viime viikko meni hiljaisissa merkeissä. Meidän Mabelille tehtiin vain leikkaus, ettei se voi saada enää pentuja. Joten, sitä on joutunut pitämään kiinni, ettei se pääse pomppimaan ja juoksentelemaan, ja ensinnäkään tuhoamaan ympäristöään sille kauhealla kaulurilla, vai mikä se onkaan..
Välillä on kyllä mennyt jo hermot, kun ei voi pitää lainkaan koulutuspantaa, ja käsi meinaa lähteä irti kun kävelee. Onneksi saadaan kauluri tällä viikolla jo pois, ja Mabelkin varmaan pääsee kouluttajalle.. :)


Jokatapauksessa viikonloppu oli minulla vapaa, ja oli ihan mukavaa, viikko oli vähän stressaava. Lauantain olin vain, ja kävin katsomassa elokuvan the Possession. Sellainen demoni-elokuva, mikä ainakin omasta mielestäni oli ihan mukiin menevä :)


Sunnuntaina näin sitten ystäväni Justinin, hän kävi hakemassa minut kotoa ja ajeltiin sitten Chicago-cityyn! Pienellä tinkaamisella selvisi, ettei hän ollut aikaisemmin ajanut ollenkaan keskustassa, mutta onneksi kaikki meni kuitenkin hyvin, vaikka moottoritiellä oli todella paljon ruuhkaa.. :) Pyörimme vähän siellä täällä, ja käytiin syömässä subissa, ei mitään erikoista, mutta ihan mukavaa, Chicago on niin magea paikka, ettei sinne halua edes mennä tuhlaamaan aikaa shoppailuun! Ah niitä rakennuksia, pitäisi varmaan käydä useamminkin Chicagossa, kun kohta pitää esitellä paikkoja Maikku-siskolle, joka tuleee lokakuussa : )


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti