maanantai 17. syyskuuta 2012

Chicago, baby!

Voi että, miten ihana viikonloppu minulla on ollut! En edes kestä! (Varsinkaan viimeisimpiä tapahtumia, mm!). Niina tuli takaisin tänne meille, Suomi tuntui ilmeisesti liian pieneltä, ja nyt.. ymmärtäähän sen. Hitto vie! Perjantaina käytiin shoppailemassa, ja matkaan tarttuikin ihana merensininen mekko ja valkoinen pitsihame, joka käy siististi minun uusiin mokkakenkiin :) Lauantaina käytiin vähän kauempana isommalla ostoskeskuksella, mutta ei oikein löytynyt mitään ostettavaa, ja oli ihan muuten vaan kiva käydä pyörimässä..
Mutta tänään. ahhh Sunnuntai!
Lähdettiin junalla Clybourniin, jossa oli ihania junapoikia! Lähtiessämme pois, eräs niistä avasi oven, ja yksi ehkä yritti kampata, mutta voi elämä, kun täällä voi ollakin hyvännäköisiä ihmisiä! käveltiin juna-asemalta rannalle, mutta rannalla ei oikeastaan enää kamalasti ollut elämää näin syyskuun puolessa välissä. Kyllä siellä vielä jotkut otti aurinkoa, ja aika monet pelasivat lentopalloa.. Uh, mikä näky ;). Jatkoimme rantaa pitkin siis Chicagoon, ja vaikka jalat olivat kipeät flipflopeista, oli ihan hauska kävellä, kun näki vähän uutta Chicagosta. Näin ensimmäistä kertaa jopa oikean (hirmu söpön!) homoparin, jotka kävelivät käsi kädessä. Suloista :). Mentiin siellä sitten torille, missä on se papu, ja huh hei, siellä olikin jotain ohjelmaa! DJ, ja ihmiset tanssivat keskellä toria. Ja hurrrjan hyvännäköisiä poikia. Katseltiin siinä hetken menoa, istuttiin ja mietittiin, että mentäisiinkö tanssimaan, mutta ei heti uskallettu.
Onneksi kuitenkin uskallauduttiin, sillä meno oli aivan mahtava. Toisaalta, siellä kyllä huomasi, että ihmiset joivat salaa alkoholia ja pilvi haisi aika sakeasti ympärillämme, en vaan ole ikinä ennen haistanut sillä tavalla. Ja näkihän sitä ympärilä kaiken näköisiä letkuja ja vaikka mitä.. Ei se silti meidän menoa hidastanut, vaikka välillä meinasin kaatua, kun joku hyppi siinä edessä, ja meinasi tulla varpaille. Takana olevat "hipit" aina otti kyllä ihan innolla vastaan, kunnes vaihdoimme paikkaa.. Ei sitä ihan kuka tahansa tanssikaan Chicagossa, ihan muuten vain! Tuli melkein friends with benefits- elokuva mieleen, kun jossain välissä ihmiset sitten tanssivat samalla tavalla kaikki :) Oli siellä kyllä todella kamalan näköisiä vaatetuksiakin joillain! Yksikin tyttö, varmaan joku hippi, oli pukeutunut paitaan, mikä oli revitty sivuilta, että läskit vain näkyi.. Varpaat mustana ja kukalliset housut, tai jotkut monesta palasta kootut. Ja rastat. Voi. ei ollut mikään hyvä näky! :D
Oli myös huimaa olla Chicagossa illalla, kaikki ne valot! Ihana, ihana Chicago!
Ja illan huippu oli poika junassa, joka näytti ihan selvästi joltain sotilaspojalta, ei elämä, en varmastikaan ole nähnyt ikinä sen näköistä. mm. Olin kuolla. Pakkohan sille oli pois lähtiessä vilkuttaa, ja se hymy! :) ja kaksi sormea, jotka vilkuttivat takaisin! Olen kyllä nyt niin hyvällä mielellä koko päivästä!
Lista siis mitä uutta olen tänään kokenut :
- Kaksi vilkuttamista Chicagossa (tullessa ja mennessä junalla), eikun hups, kolme, vilkutettiin me hipeillekin :)
- Kävely rantaa pitkin Chicagoon
- Homopari käsikkäin
- Tanssia pavun edessä!
- Iltainen Chicago
Ehkä oli paljon muutakin, mutta luulen, että nuo nyt pysyvät mielessä jonkun aikaa ;) 
Toisin sanoen, ihan uskomaton viikonloppu, ja nyt sen oli kyllä ansainnutkin :)

Nyt "muutama" kuva sunnuntailta :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti