tiistai 2. lokakuuta 2012

Bändi-ilta Chicagossa!

Eilen oli aiiivan mahtava ilta, kun päätettiin lähteä yhteen baariin, missä eilen jostain syystä oli k18. Tietenkään siellä ei saanut juoda alle 21-vuotiaat, mutta ei se nyt niin maanantai iltana haitannutkaan, ja lähdimmehän me sinne ihan vain bändejä kuuntelemaan. Aluksi siellä soitti joku Niinan tuttavan bändi lämppärinä, joka oli ihan hauskaa rokahtavaa musiikkia. Sitten tuli toinen lämppäri, jota tosiaan luulin pääsoittajaksi, mutta aaaah... Rakastuin! Find Vienna! Aivan uskomattoman näköisiä soittajia, ja mikä ääni! Ja ne kappaleetkin oli tosi hyviä, ainakin livenä :) Sainpa jopa kitaristilta, joka istui meidän pöydässä, nimmarin rintaan ja yläfemmat kaupan päälle! Ja juteltiinkin vähän, heh. Oli mukavaa! Ja vielä viimeisillä sekunneilla sain kiinni kuuman laulajan, jolta pyysin myös nimmarin ja esittäydyimme, ja vaikken kuullutkaan hänen nimeään niin voi elämä! En kestä tätä elämää täällä!
Ei me ehditty pääesiintyjää kuunnella kun yksi kokonainen biisi, kun piti jo lähteä, autosta meinasi loppua aika, ja olihan se jo suht myöhäkin arki-illaksi. Päähän tietysti sattui kamalasti, mutta olin ihan pilvissä! :)

Siihen nähden, että me tultiin melkein tunti myöhässä paikalle, johtuen laittautumisesta ja yllättävästä moottoritien ruuhkasta, ehdimme viettää aivan upean illan. Hihhih. Nyt tietysti koskee päähän.. mutta oli se sen arvoista. Mm.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti