torstai 19. heinäkuuta 2012

Kaikennäköistä touhua :)

Ajattelin kertoa tässä vähän kaikesta mitä nyt on tapahtunut lähipäivinä.. Ensinnäkin, täällä on ollut ihan uskomattoman kuumia päiviä, yli 40 astetta! Tuntui, että kuolee autoon, hikiläikät jäi vaan penkille, kun joutui istumaan. Onneksi päästiin käymään siellä rannalla välillä.. Siellä pitäisi oikeasti maksaa 4 dollaria sisäänpääsy maksuksi, mutta ollaan päästy aina livahtamaan ;)
Kissat toi meille todella ällöttävän ötökän sisälle, tai oikeastaan ne on tuonu jo useamman kerran jotain oksettavia ötököitä!



Inhoan nuita yli kaiken!! Nuo on niitä, jotka sirisee puissa joka ilta. Inhoan sitäkin. Yäk, yäk, yäk! Tämän ötökän tuonnin jälkeen toinen kissa hävisi melkein kahdeksi vuorokaudeksi, ja oli jo pieni huoli, kun tuli tornado varoituksia.. Kovaa vauhtia se kyllä tuli kotiin, kun alkoi satamaan kaatamalla ja en ole muuten ikinä (!!) nähnyt niin isoja salamia. Ja ne jyrinät. hyi hitto. yäk. Miks oikeesti kaikki on niin suurta täällä? Harmi etten uskaltanut mennä ottamaan kuvia salamista, hienosti valaisivat koko taivaan joka kerta..

Ollaan käyty melkein jokapäivä jossain ostoskeskuksissa, jotka on tosi hienoja suomeen verrattuina.. Ja ne vessatkin. Oikeesti niissä on jotain kukkia! ja timantti lamppuja.. ja mikä parasta, ne on ilmaisia. Suomessa pitää maksaa 50 senttiä likasista vessoista.. Ja sit h&m on paljon halvempi kun Suomessa. Ja jokapaikassa on niiiin hienoja kauppoja, joista löytyy vaikka mitä. Tämmönen shoppailun inhoajakin muuttaa nopeasti mielipidettään täällä ollessaan.. Oikeastaan Suomen kaupoista on ikävä vaan panttereita ja salmiakkia. mm <3 ja pirkka-suklaakeksejä! Toivottavasti niitä tulee jossakin paketissa..













Ja tämä ostoskeskus on kaikenlisäksi vielä ilmeisesti suhteellisen pieni.. Ainakin keskustaan verrattuna :) Ajatelkaa, jokaisessa vessassa on tuollaiset "odotushuoneet", en ole kyllä monen nähnyt käyttävän niitä. Ja auloissa on sohvia. hmm, miksei tätä ole Suomessa?

Ajoinkin tänään ensimmäistä kertaa. Oli aika hurjaa, vaikka matka olikin helppo.. Auto on vaan niin jättimäinen, ja sitä on niin paljon erilaista ajaa kuin autoa kotona.. Kai siihen tottuu ajan myötä.





Yritin ottaa nopeasti autosta kuvia Glencoesta, mutta en oikein ehtinyt... Ehkä onnistun nappaamaan niitä joskus lenkillä Jamesin kanssa, kunhan vain joskus muistaisi ottaa kameran mukaan. Jos saisi vaikka oravista kuvia. Kun niitä kerta täällä on jokapuolella.. huh!

Mutta, jos syömään ja laittautumaan, pitää kohta taas mennä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti