maanantai 16. heinäkuuta 2012

Chicago-City

Otettiin tänään Niinan kanssa vapaa päivä, ja lähdettiin junalla Chicagoon. Lähdettiin puoli kymmeneltä, ja oltiin siellä puoli viiteen asti. Huhhoijjaa! Kaupunki oli kyllä ihan uskomaton, jos ajattelin et hui kamala miten korkeita rakennuksia New Yorkissa on, luulen että Chicagossa niitä oli vielä paljon enemmän! Ehkä viehättävyyttä laski joka kulman takana olevat "kodittomat", joista tuli paha mieli, vaikkei ollut varma oliko heillä todellisuudessa mitään hätää. Käytiin katsomassa Chicagon kuuluisin nähtävyys, jonkinnäköinen pähkinä. Vai olikohan se pähkinä :D En minä muista enää!

Otettiin matkalla kahdet smoothiet, eri paikoista, mansikka-banani vei voiton reippaasti paukkuisesta mango-smoothiesta.. Ja kyllä jo kaipaa terveellistä ruokaa, söin ostoskeskuksessa jonkunnäköisen hod dogin, joka oli niiiin rasvaista. hrr. Kuolen jos en saa koko vuotena jotain ihanaa terveellistä ruokaa!

Ostoskeskus oli aivan valtava. Siinä oli 8 (!!) kerrosta, ja jokaisessa kerroksessa oli hienonnäköisiä kauppoja. Victoria's Secret oli kyllä lempikauppa ihan heti, ostin hyväntuoksuisen hajuvedenkin sieltä :) Paitsi, että siellä oli ihan älyttömän kallista, saa nähdä uskaltaako sieltä edes ostaa mitään milloinkaan, vai täytyykö tyytyä katseluun.. Ostin myös pari mekkoa, fuksian värisen pitsimekon ja sellaisen mustan erikoisen, jossa on leikkauksia vaikeissa paikoissa, nyt pitää ostaa uudet rintsikat sen takia. Mekot oli kyllä paljon halvempia, kuin ne olisi ollut suomessa, alle parikymppiä molemmat : P
Törmättiin pois tullessa myös johonkin tanssiporukkaan, taisi olla jotain viisi-kuusi nuorta miestä, jotka "tanssi" tai miksisitä voisi sanoa, hyppelivät toistensa päällä ja kaiteilla ynnämuuta.. Itse olin varmaan epäilevän näköinen, ja jäin vähän kauemmas ihmisjoukosta, niin eräs  niistä miehistä kiekaisi että "Älä pelkää, emme me sinua varasta!!" katsoi minua suoraan silmiin! tuntui että se oli tulossa hakemaan minua, mutta sitten sen kaveri otti paidan helmasta kiinni, eikä se sitten tullut. HUH. Menin Niinan selän taakse piiloon, ja ajattelin että "älä enää katso minua, älä tule tänne!!
















Chicago päivän jälkeen väsyneenä jouduttiin lähtemään vielä Au Pair - tapaamiseen michiganin rannalle. Järvi oli kyllä aivan valtava, ja ranta oli ihan täynnä väkeä. Olin kyllä niin väsynyt, etten oikeastaan ostannut edes nauttia  siellä olosta. Harmi vain, ettei me otettu uimapukuja mukaan, olisi ollut mukava käydä uimassa. Tulin vain ajatelleeksi, että en kyllä varmasti halua kovin usein mennä lasten kanssa rannalle, pelkäsin koko ajan että lapset hukkuvat!
Päivä oli raskas, ja paljon ehti tapahtua. Ja host-mom vielä vihjaili (toivottavasti kiusasi vain), että saan hänen ison auton, kun hän joutuu ostamaan uuden auton. EN HALUA!!
Mutta anyway, I love Chicago, and Glencoe <3 Nyt. Suihku. Vihdoinkin!

Ihania hengenpelastajia! ;) (Sori muru ..) 

Törmättiin tommoiseen matkalla. Olikohan se kuollut lisko?? Ei uskallettu katsoa läheltä.. 





2 kommenttia: