torstai 11. lokakuuta 2012

Siskojen viikko

Maikku tuli tänne viimeviikon torstaina, ja on ollu kyllä ihan mahtavaa! :) vaikka tottakai sitä ollaankin vähän kiukuteltu omalle siskokullalle, mutta kiltistihän tässä ollaan oltukin jo 3 kuukautta. Maikku ei tietenkään saanut minuun minkäänlaista yhteyttä lentokentältä, ja sai vielä huutavan kiinalaisen penkomaan sen laukkuja tullissa, mutta onneksi selvisi taksille asti ja jopa oikealle kadulle, ja oikean talon eteen, ja satuin vielä näkemään ikkunasta, että taksi tuli! Sieltä se tuli pihalle, tukka pörrössä, minun villapaita päällä ja tippiä maksamatta. Maikku the suomalainen kysyi pitääkö maksaa tippiä.. No, jos ensikerralla sitten ;)
Lähdimme samantien hakemaan pitsaa, ja vielä käymään lenkilläkin, vaikka vähän sataa tihuttikin. Maikku oli kyllä ihan kummissaan kaikista taloista.. Olinhan minäkin, aluksi :)
Perjantaina menimme shoppailemaan Northbrookin ostoskeskukseen, ja löydettiinkin ihan mukavia juttuja sieltä ;)


Lauantaina lähdettiin tietysti Chicago Downtowniin, ja kunhan kierreltiin, leikittiin pavulla ja käytiin Chicago-kaupoissa. Ihan mukavaa oli, vaikka ilma taisikin olla aivan jäätävä! Äidin lähettämät lapaset ja kaulahuivi tuli heti tarpeeseen, ja onneksi sain myös super ihanat villasukat, I love my mom :). Kaikinpuolin meillä oli hauska kokemus se päivä, ja kaikenlisäksi Niina soitti, että lähdettekö "kotibileisiin". No tottakai, vaikka eihän sitä voisikaan mitään juoda, kun ajaa. En tosin ajatellut, että me lähdettiin tosi kauaksi, ja minä ajoin! Pientä paniikkia ilmassa?` Mutta ei ne mitkään kotibileet olleetkaan, vaan hallissa! Siellä oli dj, ja ne oli alkoholittomat bileet (mikä on aika kummaa, kun siellä oli huone vesipiipulle??). Me siellä tanssittiin, vaikka musiikki oli todella outoa. Heh.
Onneksi päästiin kotiinkin asti turvassa, vaikka olikin todella myöhä.. : )


Sunnuntaina käveltiin Chicagosta Clybourniin, ja oltiin taas niin väsyneitä. Ei ole meidän pikkusuomalaisten jaloille luotu tuommoista reissua! Maanantai otettiin siis ihan rennosti, ja käytiin Glencoen rannalla, kaakaolla, ja katsottiin Härmä elokuva, mistä minulle kylläkin tuli vain paha mieli!
Tiistaina mentiin old orchardiin shoppailemaan, ja sieltä mukaan tarttuikin 174 dollarin talvitakki, ihana tennispelaajan hame alle kympillä ja vicistä ihanat bears yogahousut ja urheiluliivit.. hih! :) Mutta kannatti!  Käytiin myös syömässä ihanat hampurilaisateriat, ja tarjoilija flirttaili meille tipin toivossa :) Minuun se iski, maikkuun ei niinkään ;)
Tänään sitten lähdettiin vielä eläintarhaan... Se on clybournissa, ja sinne jo käveltiin aika pitkään. En tiedä mikä idea siinäkin loppusessaan oli, nähtiin me muutama söpö otus. Mutta oltiiiiin niiiiiiin väsyneitä kun käveltiin Chicagoon.. Huh!
Mutta vielä on muutama päivä jäljellä. Ja hei. tässä halloween taloja !!

Täällä on ollut myös todella kaunis ruska, ei ihan suomessa ole samanlaista :) Ja samalla ehkä myös kokkailu kuvia.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti