keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Itkua ja hampaan kiristystä.

Joskus on niitä päiviä, kun tekee mieli vain mennä sänkyyn peiton alle ja itkeä. Tämä päivä tuntuu täsmälleen sellaiselta. Eilen nimittäin selvisi, ettei viisumihakemus etene ennen kuin saan digitaalisena passi kuvan itsestäni, ja miten minä sen tähän hätään saan, kun koulupäivät on pitkiä? Viisumilla on kaiken lisäksi todella kiire, aika pitäisi saada mahd. nopeasti, että ehdin lähtemään ajoissa. Mikäli en saa viisumia kahta viikkoa ennen lähtöä, en tiedä mitä tapahtuu.
Kaiken lisäksi mielen päällä on muitakin asioita, saanko asunnolleni alivuokralaisen ja miten hitossa minä saan oikean verran rahaa kelalta kesäkuun opinnoille, kun siellä sanotaan että tuet loppuvat toukokuun viimeiseen päivään, ja koulu loppuu vasta 18 päivä?

Huomenna olisi YIT:n tentti, ja tuntuu etten ole lukenut ollenkaan tarpeeksi, vaikka käsitellään yksinkertaisia asioita. Kuitenkin siellä on poimittu ne asiat mitä en ymmärrä. Ja tulevissa YIT:n laskukokeissa.. Miten huonomatikkapää voi saada ne läpi? En tiedä, mutta joskus tekisi mieli lopettaa kaikki, perua Amerikkaan lähtö, lopettaa koulu ja jäädä työttömäksi kotiin lukemaan hömppää ja kuvittelemaan että elämä olisi helppoa.

Onneksi aurinko paistaa ja elämä ei tähän kaadu, vaikka nyt tuntuukin siltä. Mutta sanotaanko, ei tämä lähteminen ole niin yksinkertaista kuin sitä sinisilmäisenä infossa ajatteli..

http://www.youtube.com/watch?v=ChkCSkHjVxI&ob=av2e

Syvä huokaus hiljaisuuden rikkoo, sanat tahtomattaan uupuu
Siivet liian suuret tähän häkkiin ja se minua ahdistaa, näin se
Maailma keinuttaa omaa lastaan
On siis täysin turha olettaa, et muutosta olisi luvassa
Vaikka koittanut olen antaa aikaa
Vie mut pois tahdon paikkaan jossa hengähtää
Ei riitä vain että sulkee silmänsä kaiken keskellä
Vie pois, polta siltani kadota jälkeni, tämä kaupunki vaatinut on
Osansa, nyt mun on pakko lähteä
Sillä kuule mun huudot kun jää heikko pettää, en halua paeta
Todellisuutta, ainoastaan hengittää, ainoastaan hengittää, ainoastaan
hengittää, hengittää

Sanat nyt eivät ole ehkä tähän oikeat, mutta tämän biisin "asenne" on tällä hetkellä oikea. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti