sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Hetkellistä onnea

Okei, ehkä olen vähän ylireagoinut tätä kauheutta.. Ainakin nyt kun ajattelee, kun sain viisumi asiat kuntoon, onneksi! Mutta aika viime tipassa se oli, päiviä oli enää kolme mistä valita ennen reissuun lähtemistä.
Minun tuurillani päivä sattui juuri keskiviikolle, ja perjantaiksi pitää palata kouluun tenttiin. Ei siis tule pidempään Helsinki reissua, valitettavasti. Plussana tietysti, että äiti lähtee mukaan shoppailemaan kaikkea mitä tarvitsen amerikkaan ;)
Viisumin haussa oli kyllä hurjan mielenkiintoisia kysymyksiä, kuten "Oletko terroristi?" "Oletko tehnyt ihmiskauppaa?" Näissä asioissa ei ehkä kannata ruveta vitsailemaan, joten ahkerasti ruksattiin no-painiketta :) 

Nyt alkaa jo vähän jännittää, ei ole enää edes paljon mitä pitäisi saada tehdyksi! Enää kansainvälinen ajokortti, ja tehtävät, mitkä pitää tehdä New Yorkkiin :P

Onneksi tätä jännitystä on estämässä vielä tuleva anatomian tentti sekä matikan kokeet. Tänään tehtiinkin pihalla, ihanassa aurinkoisessa kelissä, matikan tehtäviä. Äitin kanssa pohdittiin, ja isä pyhähteli meidän typeryydelle. Saa nähdä miten käy kokeessa, missä kaikki pitää mennä oiken, miksei nämä voi olla paritenttejä!
Anatomiassa taas ihanat luut ja lihakset, kauhistuttaakin ajatus lukemisesta. Mistä saisi puhtia vielä lukemiseen?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti